I'm Yours by Alyssa Bernal



Heya fellas,

this is mad hawtness! I know you boys (especially Tito) will love this. Thanks for Yudazyco Tjhin for sharing on facebook.



holy mama ♥_

Related Posts by Categories



9 Heya's:

Indra Doank said...

tito bangetz neh... hahaha.. tiap hari nyanyi lagu ini molo... ahiahaihia....

Pandu Truhandito said...

yoi.. tito banget ini mah

tapi ceweknya emank tob markotob

Kartono said...

haha thanks for sharing du

selain denger suara juga liatin yang nyanyi.. hahaha

Pandu Truhandito said...

beuh... tampangnya itu yang mana tahan

hahahahah

asli cakep

PinkLaydee said...

-______-

Pandu Truhandito said...

lol what's with the face??

she's pretty and.... well... hot

:P

Tito Hayunanda said...

GEEZ ... @_@
she's definitely my type ...

ntah knp gue suka banget ama cewe yg :
1. suka nyanyi dgn suara yg adem bener =P
2. ada lesung pipi nya
3. ga pecicilan
4. keliatan simple
point2 itu udah jadi nilai PLUS sendiri di mata gue d apalagi klo selera music nya pun sama ... kesan sexy nya dapet pas dia lagi nyanyi malah ... ahahahah

Thx 4 sharing ... lovin it ... !!

Pandu Truhandito said...

jadi to... udah berapa kali lo click "replay"?


WOKAOWKAOKWOAKWOKAOKWOAKWK

Tito Hayunanda said...

ga pake click2 replay Ndu ... langsung DOWNLOAD ... kwoakaokaokoakkaak ... kambing lo ... !!

Add to Technorati Favorites Directory of General Blogs blogarama - the blog directory blog directory RSS Directory My Blog Directory Bloglisting.net - The internets fastest growing blog directory Personal Blogs - BlogCatalog Blog Directory
blog directory GeekySpeaky: Submit Your Site!